it's about my life

My photo
gombak, selangor, Malaysia
Thanks Allah for everything.

my birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

my anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 17, 2011

loveulikealovesong !

video

dah beratus kali aku dengar rasanya .
tak cukup tu , aku wabakkan pada kawan-kawan semua .
cik feha , cik naquia terpengaruh dari feebie feenie >>> yang kenalkan lagu nih. credit to you .
sebelum ni aku tak pernah pon nak post-post lagu ke jadahnye .
tapi ada sebablah of course aku share vid nih kat entri aku nih .
tengoklah BUDAK lelaki tu .
 ulang sekali LAGI >>> BUDAK
HAHAHAH
walaupun , aku sekarang nih 0 tapi dengar lagu nih .
seriously , berbunga-bunga gileeeeeeerrrrrrr
tak ada pulak teringat kat sesape lelakss .
teringat nak bagi kat diri selalu :)

ps : iloveyoubethlikealovesong, baby !
       lovemyselfmore <3

No comments:

Post a Comment